onsdag 7 september 2011

och förresten

Jag tycker jättemycket om när ni skriver fina saker.
Men, det är jobbigt, jag inser hur viktigt det är att ha en mamma och en pappa och riktiga vänner.

Fortsätt skriva men ha inte bråttom med svar för jag måste få göra det här själv och i min takt.

Jag älskar er!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hallå världens bästa dotter!
Det är ingen fara, det kommer alltid finnas de i omgivningen som försöker hävda sig genom att klanka ned på andra (och ibland blir det bara löjligt som tex i det som du beskrev). Försöka strunta i det och tänk på att du i grunden är en jättestark och modig 17-åring.
Nu måste jag ta hand om 32 intagna (som har ännu värre behov av att hävda sig än vad dina klass"kompisar" har.Jag mejlar ikväll. Kram fr far.

elin sa...

ta din tid. du behöver inte svara alls just nu, det viktigaste är att du landar ordentligt. jag har studiedag idag, så himla skönt. snart ska jag till trafikskolan på teorikurs. måste börja köra mer så vi kan åka till blekinge. heho.

vi älskar dig med!

Josefine sa...

Malin! Säg att det är modernt med hår på benen i Sverige eller att du tänkte testa att se hur det är att ha hår på benen! Hur ska de kolla det eller vad ska de svara när du har mera självkänsla och vågar testa?

Jag har börjat med hatt. Tror alla mina jobbarkompisar nu kommenterat det. Men ingen har sett att jag har nya skor, nytt halsband eller ny tröja. Jag vill ju uppmärksammas, men så mycket.

Föresten, jag rakar aldrig benen över knät. Varför ska jag göra det? Första gången jag insåg att tjejer gör det var i somras på ssc.

Mamma sa...

Ja, vi kommer alltid att möta människor som tycker andra saker är viktiga, men det viktigaste är väl att vi själva vet vad som är viktigt för oss.
Förresten en helt annan sak - har du provat att ditt ICA-kort fungerar over there?
Älskar dej oxå!
Kramar