måndag 5 mars 2012

FÖRSKRÄCKLIGT OVÄDER

VI HAR HAR EN OHYGGLIGT STOR SNÖSTORM. SKOLORNA ÄR STÄNGDA OCH VI KOMMER INTE UT UR DÖRREN PGA ALL SNÖ!

nja, skämt åsido, men en snödag fick vi. Ledig från skolan och tänker slappa och se vad som händer idag.
Det här är alltså vad som klassas som för mycket snö för att skolbussarna ska kunna köra barn till skolan:
mm.. ganska patetiskt. Visserligen hade det smält en del sen jag vaknade vid 7 tills jag tog den här bilden vid 9, men ändå.

Hoppas ni får en trevligt andra dag på veckan (alltså måndag. veckan börjar med söndag!)
Kramisar

3 kommentarer:

mamma sa...

Ja, det kan man nästan jämföra med SJ här - på vintern när det är en snöflinga på rälsen, på hösten löv, på sommaren solkurvor och våren har jag glömt liknelsen för - som gör att tågen blir försenade eller inställda.Du får väl passa på att vila dej efter födelsedagsfirandet!
Kramar

Anonym sa...

Tack för allt du delar med dig om snöstormar, hundgos, matvanor, republikaner och annat skoj. Här finns det pyttelite snö kvar i några gamla snödrivor, ikväll varnade de på TV för fara för gräsbränder i Götaland, så nu är våren här. Årsmötet igårkväll gick bra, dvs god smörgåstårta:) Jo allt det andra gick oxå bra och vi anpassar programmet efter din hemkomst! En tröst som du kan ge till din värdfamilj är ju att de är välkomna att hälsa på här i Sverige om deras längtan blir för stor. Det vore väl jättekul om du (vi) fick bjuda tillbaka med gästfrihet och inblick i annan kultur. Bara de inte tar med sig mat hem från restaurang om vi äter ute här! Sköt om dig nu, min stora Malutta. Stora kramar från far

ewelina sa...

jag förstår att det kommer bli jobbigt att lämna allt. Men då har du ändå bott där nästan ett år, du lär ju åka tillbaka igen och igen och igen :)