måndag 5 mars 2012

18 ÅR!

Jajamänsan! Nu är jag 18. Det var inte som jag väntade mig, att jag skulle förstå och lösa världens alla problem så fort jag öppnade ögonen på morgonen, men väl en väldigt bra dag ändå.

Det blev shopping, Chick-fil-A, mys med vovven, Skype med moder och Mr. Korkort (kent-agent), grekisk restaurang, kattkiss i resväskan, sömn, Skype med Fader och farmor, god frukost, lite mer shopping, road trip med världens bästa Shan och Jen och potatischips, en löptur och ett hundbad.
Och inte för att glömma alla visdomsord, åldersskämt och de 3, tre, TRE personerna (i olika sammanhang) som trodde att jag var Shannons fru och Jennas mamma. Vi förvirrar människor när Connie inte är med oss! haha
Det var min underbara födelsedagshelg, det!

Ang. det förresten, Shannon tog det som en komplimang. Det betydde att folk trodde han var yngre än vad han är, sa han. Jag sa att folk trodde att han var en sugar daddy med massa pengar och att det hade inget med ålder att göra. Haha! (Det är bara ett av alla våra ålderskämt jag pratade om tidigare)
Min amerikanska familj är bäst! Det kommer bli jättekonstigt att åka härifrån i sommar. Det är ett förbjudet samtalsämne här hemma för tillfället, för allas bästa.  Usch, jag vill inte härifrån, samtidigt som jag vill hem. Nu förstår jag vad alla tidigare utbytesstudenter pratade om..

 Här är min födelsedagsmat! Veal, vad är det, kalv? Måste även tillägga att spaghettin med köttfärssås är EN SIDE DISH! Jo jag tackar, mat för en hel familj. Kan ju även tillägga att det här var tallriken EFTER jag hade ätit klart. Grekisk sallad och bröd som appetizer är ganska mättande.. Helt stört, men gott!
 Fick klara mig utan våran underbara vovve denna helg, men idag fick jag äntligen gosa med henne. Hon brukar vila huvudet i mitt knä och det är bland det bästa jag vet!
 En helt vanlig truck som jag såg när vi var och shoppade. Kolla in bumper stickersen (förfärligt amerikanskt!); "Socialism isn't cool"; "Guns saves lives"; "NObama 2008"; och massa repulican politicians. Jag bara skrattade och kände att jag är verkligen inte i Sverige.
En glad födelsedagstjej med min lavenderdoftande eye mask i giraff print som jag köpte idag.

Connie kom precis hem och hade med sig massa grejer hon hade köpt när hon var iväg i helgen. Jag fick två väskor varav en jag tänker använda flitigt :)
Det är härligt att fylla år hörrni!
Tack så hemskt mycket för alla grattis och på alla sätt ni så underbart hjälper mig med allt. Jag är en förvirrad tonåring ibland och det är så underbart att veta att ni är där för mig.
Många kramar från 18-åringen!

1 kommentar:

ewelina sa...

det är felfelfelfelfelfel (brasse). du är då allt för amerikansk nu babylöv. måndag måndag måndag äre ju. hoppas du verkligen hade en bra födelsedag hjärtogull. jag saknar dig SNYGGING!