måndag 2 september 2013

Dag 22

Skrev precis ett halvt inlägg men insåg att jag var på alldeles för dåligt humör och ville inte projicera det på er. Det var ju snällt..

I allt det sura blev jag avbruten av en gullig liten tjeja som ville busa, och helt ärligt, ingen kan vara på dåligt humör med en bebis som klänger på en och vill mysa.

Hur som haver så har jag haft en helt okej helg. Och när jag säger helt okej så menar jag helt okej. Varken mer eller mindre.
Jag har ju nästa glömt bort vad jag har gjort, men jag har för mig att vi hängde i stan och käkade glass i fredags. I lördags så hängde jag en del med Emelie, innan och efter hennes date, var på förfest med tjejerna men följde inte med ut (vilket var ett mycket bra val såhär i efterhand!). Igår träffade jag Emelie och Emma och .... alltså det här är verkligen inte intressant för er. Haha.

(Paus för att torka yoghurt från små, små händer och fötter, samt lägga tillbaka den gamla yoghurtförpackningen i soporna där den låg, och torka köksgolvet. Hej småbarnsliv)

Dagens stora projekt har varit att fixa gymkort. Blev det av? Nej. Men imorgon har transaktionen gått igenom, och först DÅ kan jag börja använda mitt schweiziska bankkort. Herre min skapare så krångligt. Satt med 4 olika kort, 2 bankdosor och en himla massa papper och koder, samtidigt som Selma blev myssugen och hoppade upp i knät på mig.

Svårt att sköta sina bankärenden, men ack så mysigt!



Nu ska jag ladda upp med vitlök så jag blir frisk, och tagga till ordentligt till imorgon ------ den psykiskt och fysiskt jobbiga ----- TISDAGEN!
Haha..

Inga kommentarer: